Meny

Skicka e-faktura

Som leverantör är du viktig för oss. Det är tillsammans med dig vi når våra framgångar. Här har vi samlat information om e-fakturering för dig som är leverantör.

Vi vill arbeta med en mer effektiv och miljövänlig hantering av leverantörsfakturor och därför tar vi enbart emot e-fakturor. För att underlätta erbjuder vi tre olika faktureringssätt för dessa e-fakturor:

E-faktura via vår IT-partner InExchange

Det bästa alternativet när ditt företag har en större mängd fakturor till Arento och ett affärssystem som redan möjliggör elektronisk fakturering. Anslut direkt via vår samarbetspartner InExchange. Frågor om anslutning via telefon 0500-44 63 60.

Webbfaktura via InExchange webb eller E-build

Ett smidigt alternativ när företaget har ett affärssystem som möjliggör elektronisk fakturering och/eller skickar enbart ett fåtal fakturor varje år. Registrera fakturorna kostnadsfritt på någon av våra webbportaler.

  • InExchange webb: Registrera kostnadsfritt ditt företag på www.inexchange.selänk till annan webbplats. Därefter kan fakturorna registreras via inloggning på InExchange webb. Frågor om anslutning via telefon 0500-44 63 60.
  • eBuild: För att skicka fakturor via eBuild registrerar du kostnadsfritt ditt företag på www.ebuild.nulänk till annan webbplats. Frågor om anslutning via telefon 063-19 95 56.

e-fakturering via InExchange fakturaskrivare

InExchange fakturaskrivare är ett skrivarprogram som konverterar fakturor i vanliga bokföringssystem till e-fakturor. Frågor om anslutning via telefon 0500-44 63 60.
OBS! Tänk på att alla obligatoriska uppgifter ska vara med, annars returneras fakturan. Saknas giltig arbetsorder som referens går det inte att skicka fakturan som e-faktura, den återsänds då direkt tillsammans med ett felmeddelande.

Vid frågor

Om du har frågor eller funderingar, ring 0470-75 55 00 och fråga efter personal på reskontran.