2020-04-17

Vi hjälper dig med precision

”Ögonmått”, ”på ett ungefär”, ”det ser bra ut tycker jag”… När de måtten inte räcker har vi utrustning för dig.

När kraven på precision är prioriterade behövs uppdaterade och exakta instrument för att få ett så bra resultat som möjligt.

Då är det bra att hyra.

Den tekniska utvecklingen går ständigt framåt och genom att hyra försäkrar du dig om att alltid ha moderna och driftsäkra instrument. På Arento ser vi till att ha tät kontakt med våra underleverantörer för att ständigt hålla oss uppdaterade om nyheter på marknaden. Vi besöker också mässor och utställningar regelbundet av samma anledning.

Det finns mycket att välja bland och de mer avancerade utrustningarna som totalstationer till exempel innebär en stor investering. Det är inte alltid enkelt att välja rätt och det som är rätt ett år riskerar att snabbt räknas som föråldrat eller åtminstone sakna de senaste funktionerna.

Det är några av anledningarna till att det är klokt att hyra. Du kan hyra uppdaterade, moderna och färdiginställda instrument från oss, med service och support om du vill ha och behöver. Genom oss har du också korta kontaktvägar till produktleverantörerna.

Vi hyr ut allt från planlaser och metalldetektorer, till GPS för maskinstyrning och totalstationer för väg- och byggentreprenader när hög precision är av högsta vikt.

Du väljer själv hur länge du vill hyra. Mindre avancerade instrument, exempelvis en laser eller manburen gps går att hyra under kort tid. Du kanske bara behöver dem för ett par dagars användning. Medan när det gäller mer avancerade instrument som kräver specifika inställningar vill du förmodligen hyra dem för en längre period innan du lämnar tillbaka dem. Det är en stor fördel då det innebär att du inte behöver göra stora investeringar för något du endast använder en tidsbestämd period.

När du hyr av oss hjälper vi dig gärna också med instruktion kring hur utrustningen används på bästa sätt, men även med att ställa in instrumenten efter dina behov.

Hör av dig till mig så hjälper jag dig till bästa resultat. Mät- och kontrollinstrument är min specialitet.

Christian Larsson, maskinuthyrare

Hyr mät- och kontrollutrustning hos oss på Arento.