2021-01-29

Vi hjälper dig med fordonsflottan

Vi i Arentos bilgrupp löser dina personbilsbehov, från enskilda tjänstebilar till hela fordonsflottor. Vi hyr ut bilar till kunder, stora som små, och sköter all administration runt omkring: från kontakt med bilhandlare till leverans av bilen, med den utrustning som kunden vill ha. Allting ingår i hyran. Det gör att våra kunder slipper administrationen och kan fokusera på sin verksamhet. I vår kundportal får man god överblick över det som rör bilarna.

BILAR

Vi kan hyra ut i princip vilken bil som helst, från alla märken, utifrån vad kunden önskar. Det som efterfrågas allra mest nu är elbilar, laddhybrider och hybrider. Det har hänt mycket på marknaden, och nu finns allt från mindre bilar till större SUV:ar med eldrift. Alla kan inte använda rena elbilar, det beror på vilken verksamhet man har, men det är absolut plugin, hybrid och el som efterfrågas mest.

UTRUSTNING

Vi arbetar mycket med påbyggnader och utrustning utöver det som biltillverkare kan leverera. Många har krav på alkolås, och då ser vi till att det monteras. Om bilen ska användas ute på väg kan det krävas takljusramp, blixtljus fram och bak och battenburgmönster, allt för att bilarna ska synas väl. Våra påbyggare kan fixa det mesta.

STRIPNING

Vi ser till att bilarna får de dekaler som önskas, direkt vid leverans. Det kan vara battenburgmönster eller företagslogotyper – vi löser det också.

Dessutom kan vi ordna med avveckling av befintlig bilflotta. För en kund som har egenägda bilar kan vi hjälpa med försäljning, medan bilar leasade av oss återlämnas som vanligt. Vi hjälper till med avveckling oavsett hur flottan ser ut idag.

Mitt jobb är väldigt omväxlande – jag tar samtal från kunder som behöver hjälp med sina bilar, lägger beställningar, tar fram offerter, och ingen dag är den andra lik. Dessutom ser vi till att alltid var uppdaterade med bilhandlarna om vad som är nytt, och vilka nya krav på utsläpp och annat som är relevant för våra kunder.

Vi på Arentos bilgrupp är ett litet och tajt team, som strävar smidiga lösningar och personlig kontakt med alla våra kunder. Hör av dig till mig eller mina kolleger för att diskutera dina bilbehov!

Anna Lampén, uthyrare

KOntakta miG


Anna Lampén

Uthyrare

Telefon: 018-34 56 62

E-post: anna.lampen@arento.se