2021-03-31

Tre populära produkter på våren

På Arentos kundcenter i Göteborg jobbar vi ständigt för att göra livet lättare för våra kunder. Arento ska vara en ”one stop shop” där de kan få hjälp med alla sina maskinbehov och slippa vända sig till flera leverantörer.

På vårt kundcenter är vi fyra personer som servar alla möjliga typer av kunder, främst förstås företag inom mark-, väg- och byggbranscherna. Min egen specialitet är paddor och arbetsfordon, men tillsammans löser vi det mesta som våra kunder efterfrågar!

Våren är högsäsong med många byggstarter, och flera av de mest efterfrågade produkterna har med just det att göra.

Tvåfalls- och planlasrar

Med en bra laser blir ritningarna verklighet redan innan konstruktionen är på plats. Vi har flera modeller som ritar upp fina linjer att jobba efter.

Pumpar

Pumpar håller undan vattnet på arbetsplatsen, våren är en tid då både snösmältning och regn kan ställa till det. Vi har länspumpar, slampumpar och elverk som funkar i alla situationer.

Paddor

Byggstart innebär också mycket markberedningsarbeten. Vi har markvibratorer i olika storlekar som brukar vara mycket efterfrågade nu på vårkanten.

Vi hjälper också våra kunder att göra hållbara val när möjligheten finns ­– utbudet av batteridrivna maskiner ökar ständigt och kan vara ett bra val i många situationer.

Det roligaste med mitt jobb är när jag får prata med mina kunder och se till att våra maskiner underlättar deras arbete. Det är väldigt kul när man får åka ut och träffa kunderna ute på arbetsplatsen och se projekten från början till slut.

Hör av dig till mig eller någon av mina kolleger för att gå igenom vad du behöver och se hur vi kan hjälpa just dig!

Shqipe Xhinovci, uthyrare, Göteborg

KOntakta miG


Shqipe Xhinovci

Uthyrare

Telefon: 031-586 751

E-post: shqipe.xhinovci@arento.se