2021-06-11

Vi utvecklar alltid vårt utbud

Vi erbjuder leverans av maskiner och utrustning

Som kundcenterchef på Arento i Linköping försöker jag tillgodose alla önskemål om produkter att hyra – och givetvis alltid att kunden blir nöjd. Själv har jag arbetat som servicetekniker och uthyrare tidigare, så jag har bra koll på våra produkter.

En stor del av vardagen som kundcenterchef handlar om att investera så att vi alltid har saker på hyllan att hyra ut, och att vi hänger med i utvecklingen. Vi försöker alltid köpa in nya maskiner som är bättre för miljön. Batteridrivet kommer allt mer, på allt från mindre verktyg till markvibratorer.

Linköping är ett av våra större kundcenter, med fem anställda, och vi strävar alltid efter trevligt bemötande och en hög servicegrad. Just nu på våren har vi fullt upp med offerter och förfrågningar från kunder som räknar på sina anläggningsjobb. Vi försöker vara extra bra på arbetsfordon – hör gärna med oss om caddies, flakbilar och pickuper!

Fördelarna med att vända sig till oss på Arento är många, men jag vill framför allt trycka på två:

ETT BRETT UTBUD

Vi kan ordna allt ifrån skruvdragare till lastbilar och försöker alltid att fixa, vad än kunderna kan behöva.

EN TRYGG LÖSNING

Det man hyr vet man fungerar. Har man egen utrustning så kan den lätt bli stående i någon förvaring utan att faktiskt fungera. Och genom att hyra utrustningen så betalar kunderna bara för den tid den faktiskt används.

Välkommen till oss på Arento i Linköping!