2024-05-24

Snabbt behov av företagsbil?

Ibland uppstår situationer som kan ställa till det rejält för ett företag. Företagsbilar som slutar fungera, blir utsatta för inbrott eller behöver bytas ut kan skapa stora hinder i det dagliga arbetet. Men hur hanterar man sådana oväntade händelser på bästa sätt?

Arento Maskinuthyrning erbjuder en trygghet som företag kan lita på i sådana situationer. Vi förstår att tid är pengar och att varje minut räknas i arbetslivet. Därför är vi alltid redo att rycka in och lösa de problem som uppstår, så att ni kan fortsätta med ert arbete utan onödiga avbrott.

En konkret exempel som visar exakt hur snabbt och effektivt vi arbetar, kan vår medabetare Gabriel Ritzman berätta om.
- En av våra kunder drabbades nyligen av inbrott i sin bil. Detta kunde ha ställt till det rejält för deras arbetsdag, men tack vare ett snabbt samtal till oss på Arento kunde vi leverera en ersättningsbil inom fem minuter. Deras arbetsdag kunde fortsätta utan några större störningar – precis som vi vill att det ska vara. Tryggt och smidigt!

Att kunna erbjuda denna form av service är något vi på Arento brinner för. Vi vill vara den trygghet som företag kan lita på när oväntade problem uppstår, eller när man behöver en partner att lita på. Vår erfarenhet och engagemang gör att vi kan erbjuda lösningar som verkligen gör skillnad.

Men det handlar inte bara om att vara tillgänglig i krissituationer. På Arento hjälper vi er även att planera helheten för att kostnadseffektivt kunna hyra både maskiner och fordon. Med en helhetsleverantör på plats kan ni känna er ännu tryggare, veta att ni alltid har en lösning redo när något går fel.

Så varför välja Arento Maskinuthyrning? Här är några av fördelarna:

  • Snabb respons: Vi är redo att rycka in omedelbart när ni behöver hjälp.
  • Pålitlighet: Vår erfarenhet och våra resurser gör att vi kan erbjuda stabila och effektiva lösningar.
  • Kundfokus: Vi lyssnar på era behov och anpassar våra tjänster därefter.
  • Helhetslösning: Vi hjälper er att förbereda er för framtida utmaningar.

Med oss vid er sida kan ni alltid känna er trygga, oavsett vad som händer. Vi ser till att ni kan fokusera på det ni gör bäst – att driva ert företag framåt.

Kontakta ditt närmaste kundcenter idag för att höra mer om hur vi kan hjälpa just ert företag att vara redo för alla eventualiteter, eller för att få hjälp med helhetslösningar inom maskin- och fordonshyra.

Hitta ditt närmaste kundcenter här!


Haft inbrott i bilen? Vi hjälper dig med hyrbilen.