2015-12-07

Arento bygger ut och satsar i Uddevalla

Dubbelt så stort utrymme och plats för dubbel bemanning. Kundmottagningen i Uddevalla byggs ut och beräknas vara klar i början av januari. Investeringen gör vi för att ytterligare öka servicen och för att i förlängningen skapa kapacitet för expansion.

När du besöker vår depå i Uddevalla möts du av en luftigare lokal, med plats att ta en kopp kaffe om så önskas, och en avdelning med maskinrelaterad försäljning. Utbyggnaden innebär att ytterligare en uthyrare ryms i kundmottagningen, vilket gör att vi kan ge dig ännu bättre service.

Tro på framtiden

Utbyggnaden är inte den enda investering som görs i Uddevalla. Depån kommer också att förnya sin maskinpark och har anställt ytterligare en säljare.

- Vi vill förnya oss och förhoppningsvis nå fler kunder, säger Åke Johansson som är depåchef i Uddevalla. Vi ser att det finns mer utrymme för oss på marknaden än vad vi har i dag. Vår utmaning är att få kunderna att hitta hit och därefter ge dem bästa möjliga service när de är väl här. Investeringarna vi gör är ett led i det arbetet.