2016-10-26

Invigning av lokaler hos Stockholm Syd

Arento Stockholm Syd satsar med nyrenoverade lokaler och nyanställning. Du är välkommen att vara med och fira de nya lokalerna. Den 27 oktober är det invigning.

Besökarna som kommer till Arento för att hyra maskiner möts från och med nu av en ny och fräsch butiksdel som designats som ett utrymme att umgås i. Här kommer också Arentos utbud av produkter att visas på ett tydligt och inbjudande sätt.

Inredningen i de nya lokalerna har utformats utifrån depåns önskemål och är därför anpassade efter verksamheten.

Det nya, stora lagret är ett tydligt exempel på detta. Den nya lagerdelen gör det enklare att visa upp hyrmaskiner inomhus, kunderna kan på ett tydligare sätt se depåns breda utbud av maskiner att hyra.

"Det blir lättare att bjuda hit kunder för att visa vad vi erbjuder när det gäller uthyrningsmaskiner, säger Kjell-Åke Söderman, depåchef för Stockholm Syd. Vissa kunder hyr alltid en och samma produkt men vet inte vad vi erbjuder i övrigt. Det blir tydligare nu vilka produkter och maskiner som finns till uthyrning."

Förutom nya fräscha lokaler anställer depån också. Fredrik Lindholm börjar från och med oktober arbeta på Arento Stockholm Syd som uthyrare.

Bild från Stockholm Syds nyrenoverade lokaler