2017-02-14

Ny kund hos Arento i Luleå

Bygg- och anläggningsföretaget BPL har nyligen hyrt tre personbilar av Arento i Luleå. Det var tidigare goda erfarenheter av att hyra maskiner hos Arento som gjorde att företagets vd Niclas Thun tog kontakt igen.

BPL, Bygg- och projektledning, är ett teknikkonsultföretag som ofta besöker byggen runt om i Norrbotten och Västerbotten. Förutom bygg- och projektledning erbjuder de specialkompetens inom geoteknik och mättjänster, besiktningar och teknisk konsultation.

Företagets personal spenderar många mil i bil eftersom deras verksamhetsområde sträcker sig från Örnsköldsvik i söder till Haparanda i norr. Det ställer höga krav på trygghet och driftsäkerhet när det gäller fordon. Därför kontaktade de Arentos depå i Luleå och nu har tre nya Volkswagen Passat levererats till företaget.

"I mitt tidigare jobb hade jag kontakt med Arento för att hyra bilar och var väldigt nöjd med den service jag fick då, berättar Niclas Thun, vd på BPL. Och så här långt har samarbetet fungerat väldigt bra. Vi har fått våra bilar och de är redan ute på vägarna. Vi har också fortsatt kontakt med Arento som hjälper oss med råd kring de fordon vi nu hyr. Jag känner mig väldigt nöjd."

Arento hyr ut personbilar