2017-10-30

Hisings Backa investerar i lätta lastbilar för uthyrning

Fem nya, fräscha Fiat Ducato har köpts in till depån i Hisings Backa och är redo nu att hyras ut.

Hos Arento Hisings Backa finns fem nya Fiat Ducato att hyra. Det är fordon av modell lätt lastbil som passar bra för exempelvis byggfirmor och andra hantverkare som behöver plats för både verktyg och personal. Två av lastbilarna har dubbelhytt vilket innebär att det finns plats för sex passagerare i bilen.

- Vi märker att våra kunder efterfrågar möjligheten att hyra lätt lastbil, berättar Dennis Martinsson, depåchef i Hisings Backa. Därför vill vi serva dem med fordon som motsvarar deras önskemål och behov.

Fiat Ducato lastbil är en robust medhjälpare. Dubbelhytternas lastförmåga är hela 1215 kg och enkelhytternas 1360 kg. Lastplanet, som är 2 000 mm brett och mellan 2950 och 3800mm långt, tillverkas av skandinaviskt träfanér och har behandlats med fenolharts som glid- och slitageskydd. De profilerade aluminiumklaffarna är 400 mm höga och försedda med trappsteg och är lätta för att optimera lastförmågan.

- Företag som är intresserade av att hyra lätt lastbil, eller vill ha mer information är välkomna att ta kontakt med oss på Arentos depå i Hisings Backa, hälsar Dennis Martinsson.

Hos Arento Hisings Backa finns fem nya Fiat Ducato att hyra. Det är fordon av modell lätt lastbil.