2018-07-09

Arentos sommar med Ernst

Nu är det premiärdags för årets upplaga av Sommar med Ernst i Tv4. I år liksom förra året är vi på Arento en del av produktionen, vilket vi är glada och stolta över. Vi bidrar med bland annat byggmaterial, maskiner och annat smått och gott som underlättar produktionen.

Sol, vind och vatten. Det är ett spännande och lite ovanligt objekt för Ernst Kirschsteiger att ta tag i den här sommaren. Årets spelplats är Kånsta kvarn i Hallsbergs kommun. Kvarnen är den enda i sitt slag, en kombinationskvarn kunde drivas med både vind och vatten. Den var i drift till 1939. Under en period drevs ett café i byggnaden, men den är i stort behov av renovering.

Arentos del i produktionen handlar om att bidra med byggmaterial, maskiner och annat som underlättar renoveringen. Allt från containrar för verktyg, förbrukningsvaror och logistiklösningar till hjullastare och byggnadsställningar har Arento ordnat till programmet.

”Utan Arentos medverkan hade vi aldrig kunnat spela in Sommar med Ernst, säger Cia Berglund på Venue Media som ansvarar för de företag som medverkar i programmet. För en produktion av denna storlek, och med ett tajt inspelningsschema, är det viktigt att all utrusning finns på plats och skulle något saknas fixar Arento det med en gång. Vi är mycket glada för att Arento väljer att medverka i denna produktion ännu en säsong och hoppas på många fler.”
Den uppmärksamme tittaren kommer under seriens gång att upptäcka Arentos medverkan i programmen. Bland annat en hjullastare Volvo L50 och en fyrhjuling Can-am 450L dyker då och då upp i bild.

Årets upplaga av Sommar med Ernst startar 12 juli klockan 20.00 på Tv4.

Arento hyr ut maskiner till Sommar med Ernst

rubrik

Brödtext