2019-05-16

Häng med Arento på Midnattsloppet

I augusti går startskottet för det årligen återkommande Midnattsloppet. Från och med i år har vi på Arento påbörjat ett samarbete med Midnattsloppet som en av deras samarbetspartner. Vi kommer även tillsammans med våra kunder att genomföra loppet så håll utkik i våra digitala kanaler där vi kommer lotta ut startplatser.

"För oss på Arento är hälsa och en bra arbetsmiljö en viktig del i det dagliga arbetet – något vi uppmuntrar och arbetar kontinuerligt med. Genom vår medverkan i Midnattsloppet bygger vi långsiktiga relationer med våra kunder och främjar en god hälsa både hos oss och våra kunder", konstaterar Robert Karlsson, vd på Arento.

Midnattsloppet går av stapeln i Stockholm, Göteborg och Malmö. Arento har maskindepåer på samtliga orter, vilket gör att det känns naturligt att delta.

Midnattsloppet är ett starkt varumärke med ett bra syfte, det vill säga att få människor att röra på sig och samtidigt ha roligt, oavsett om du är nybörjare, motionär eller elit. Det är något som vi gärna vill bidra till och förknippas med, säger Robert.

Speciellt för Midnattsloppet är att startskottet går sent på kvällen. Varje år närvarar omkring 65 000 deltagare och en massa publik trots, eller tack vare, den sena timmen. I år ansvarar Arento för bland annat belysning vid arrangemanget, samt tillfällig el, containrar och liftar."Ni som springer i Stockholm kan också hålla lite extra utkik efter underhållningen vi bidrar med längs sträckan", hälsar Robert.

Arento ser fram emot att leverera maskiner och utrustning till folkfesten och önskar alla som ska springa lycka till på färden.

Arento maskinuthyrning är stolt sponsor av Midnattsloppet