2019-06-12

Ny depå i Söderhamn

Vi på Arento är glada och stolta att berätta att vi nu utökar antalet depåer i landet ytterligare. I Söderhamn bygger vi upp en helt ny uthyrningsdepå och intensifierar därmed vår närvaro längs norrlandskusten.

– Vi kommer att vara lite nischade mot bygg- och industribranschen, berättar Niklas Helldin som är depåchef i Söderhamn. "Vi har ett bra erbjudande som jag tror kommer att locka. Vi har konkurrenskraftiga priser och har investerat i ett gäng nya maskiner. Och ett antal kunder har redan hittat hit!

17:e juni, kl. 11-14, är det invigning av den nya depån. Då finns chans att besöka lokalerna träffa personalen och berätta på vilket vis Arento kan hjälpa just dig och ditt företag. Och Niklas är laddad.
– Jag brinner för maskinuthyrning och kundservice, säger han. När jag gör något går jag in för det etthundra procent och den här verksamheten är något jag verkligen tror på. Så nu vill jag och mina två medarbetare, Sammy och Rabbee, bara sätta i gång på allvar.

Redan nu går det kontakta Niklas och hans kollegor. Kontaktuppgifter finns på arento.se/soderhamn.

Välkomna in till oss!

Ny maskinuthyrare - Arento Söderhamn