2020-03-25

Inget vatten över huvudet

Vattenansamlingar på fel ställen kan vara en utmaning, särskilt nu på våren när det kommer nederbörd i form av både regn och snö. Hyr länspump och elverk hos oss på Arento för att lösa problemet.

En dränkbar pump kan vara räddningen, inte bara vid skyfall eller översvämmade källare, utan även vid tillexempel en etablering där vatten trängt upp ur marken på fel ställe. Etableringar ligger inte alltid på lättillgängliga platser med tillgång till el. Då kan det vara en idé att hyra pump och elverk på samma gång. Kunder som arbetar ute i skogen, exempelvis med att bygga vindkraftsparker, eller som har rastvagnar på platser där det inte finns framdragen el måste kunna lita på sin elförsörjning.

Dagens elverk är smidigare, effektivare och tystare än sina föregångare, vilket påverkar arbetsmiljön positivt.

Hos Arento hyr du enkelt den pump du behöver. I vårt sortiment finns både lätta och tyngre modeller av pumpar. Våra länspumpar och slampumpar kommer från erkända tillverkare som Grundfors, Grindex, Honda, Pumpex och Wedapump.

Fråga vår personal om råd kring vilken utrustning som passar dina behov. Det kan till exempel handla om storlek på elverk, funktion på länspump eller kapacitet. Vi hjälper gärna till.

Med Arentos transportpaketerbjudande kör vi dessutom ut din pump och elverk till rätt plats när du behöver dem. När du ditt arbete är klart hämtar vi tillbaka utrustningen.

Hör av dig till närmaste depå så berättar vi mer om vårt sortiment och tjänsteerbjudande.

Titta gärna på vår instruktionsfilm. Där får du några tips på hur du använder en länspump säkert och för bästa resultat.

https://www.arento.se/om-arento/vara-filmer/referenser/2019-06-17-for-basta-resultat-nar-du-pumpar.html Länk till annan webbplats.

Hyr länspump och hyr elverk hos Arento.