2020-07-01

Löparfest hemma hos dig

Även i år samarbetar Arento med Midnattsloppet. Men den här gången flyttar löparfesten hem till dig. Vi på Arento uppmuntrar självklart detta nytänkande och hoppas att du också vill hänga med.

Vi samarbetar med Midnattsloppet eftersom vi ser det som att det uppmuntrar hälsa, vilket är en viktig prioritering hos oss på Arento. Även om årets upplaga inte kommer att ske som planerat, vill vi vara med och stötta Midnattsloppets anpassning till läget, säger Robert Karlsson, vd på Arento.

15-23 augusti är det dags. Midnattsloppets kännetecken är att det går sent på kvällen. Första startskottet går alltså även i år klockan 21.30 den 15:e augusti, men du kan springa loppet hela veckan som följer efter det, och välja vilket tid som passar dig. Loppet flyttar alltså hem till dig.

” Midnattsloppet är ett starkt varumärke med ett bra syfte, det vill säga att få människor att röra på sig och samtidigt ha roligt, oavsett om du är nybörjare, motionär eller elit. Det är något som vi gärna vill bidra till och förknippas med, säger Robert”

Hoppas du vill hänga med oss på årets upplaga av loppet. Läs mer på midnattsloppet.com.

Arento sponsrar Midnattsloppet för att främja folkhälsa

rubrik

Brödtext