2020-10-08

Allt för höstens arbeten

Regnigt och blött, mörkt och dålig sikt – hösten ställer särskilda krav på dig som entreprenör och den utrustning som behövs vid olika typer av arbeten. Vi på Arento kan hjälpa dig med allt som behövs under de mörka månaderna.

Belysning

Vi har strålkastare och belysningsmaster från välkända tillverkare som Atlas Copco och Satema. Produkterna i vårt utbud är moderna och flexibla för att passa dina behov. Vi har belysningmaster med höjder upp till tolv meter, och modeller både med och utan integrerat elverk.

TA-material

Att se är viktigt, att synas kan vara livsavgörande. När mörkret faller är det extra viktigt att arbetsplatsen är tydligt utmärkt och att eventuell trafik leds om på ett säkert och tydligt sätt. Vi har avstängningsvagnar, barriärer, trafikljus och allt annat som kan behövas för att skapa en säker tillfällig trafiklösning.

Pumpar

Vårt utbud av pumpar täcker alla användningsområden, från kontinuerlig dränering med länspump till slampumpning där utrustningen måste kunna hantera tyngre och smutsigare vätska än vad länspumparna tillåter. Vi har både bensin- och eldrivna modeller dimensionerade för att klara de flesta arbeten du kan behöva utföra.

Elverk och generatorer

När anläggningsplatsen saknar lämplig eltillförsel behövs ett elverk. Vi har diesel- och bensindrivna elverk som tillgodoser dina behov, från tillverkare som Atlas Copco, Honda och Kvänum.

Bodar

En bekväm och praktisk plats för rast och förvaring är alltid viktigt, men kanske extra skönt under årets kalla och mörka månader. Vi har personalbodar av alla slag, kompletta med den inredning som kan behövas på din arbetsplats. Med vårt fullserviceerbjudande kan du vid behov också få hjälp med el, internet och avlopp.

Vår service

Vi kan transportera din utrustning till arbetsplatsen och hämta den efter utfört arbete. Hyresperioden är flexibel och du betalar bara för den tid du använt utrustningen. Fråga efter vårt transportpaketerbjudande!

Hör av dig till närmaste depå för att hyra eller få mer information om vårt sortiment av maskiner för alla uppdrag och årstider.