2020-10-12

Full kontroll med kundportalen

Vår kundportal gör det ännu lättare att hyra den utrustning du behöver. Där får du snabb överblick över de maskiner och fordon som du för tillfället hyr, koll på kostnaderna och tillgång till alla viktiga dokument som rör din utrustning.

PRODUKTKATALOGEN

Grunderna i vårt produkterbjudande hittar du som tidigare under Produkter och tjänster i huvudmenyn på arento.se. Där kan du se vårt utbud, lägga till produkter i orderlistan och skicka förfrågan till din lokala depå. Här hittar du också PSI och manualer till produkterna.

När du hittat det du söker kan du smidigt skriva ut eller få ditt produktval skickat till din e-post. I inloggat läge kan du även få prisförslag utifrån ditt val av produkter och önskad hyresperiod.

UTÖKAD SERVICE I KUNDPORTALEN

Som inloggad Arentokund får du en samlad överblick över alla de maskiner och fordon som du för tillfället hyr. Du kan snabbt se om hyresperioden är på väg att löpa ut, och enkelt göra en förfrågan om förlängning eller beställa retur eller hämtning av produkten.

HELHETSLÖSNING FÖR FORDONSKUNDER

I kundportalen kan våra fordonskunder se allt som rör bilarna. Här finns fakturor för både själva bilhyran och eventuellt andra fakturerade kringkostnader. Du hittar även matnyttig information som rör ditt bilinnehav – serviceavtal, försäkringsinformation, kontaktuppgifter till Arentos Bilgrupp och så vidare.

FÖRDELAR SOM INLOGGAD ARENTOKUND

  • Bättre överblick över vad du hyr och när hyresperioden löper ut.
  • Alla fakturor som rör din utrustning samlade på ett ställe.
  • Bättre möjligheter till kostnadseffektiv planering av dina maskin- och fordonsbehov.
  • Kalkylverktyg med omedelbar indikation på vad det kommer att kosta.

Bli kund hos Arento genom att registrera dig här! Om du redan är kund och vill ha inloggningsuppgifter till kundportalen, fyll i formuläret här.