2021-01-25

Löparfest på nytt sätt

Arentos samarbete med Midnattsloppet fortsätter, men även 2021 krävs nytänkande för att kunna genomföra tävling med tidtagning. Därför har arrangören av Midnattsloppet skapat en ny tävlingsserie vid namn Stockholms Bästa.

Stockholms Bästa innebär att åtta olika lopp kommer att genomföras, med start den 12 februari. Löpningen sker på en fast bana på åtta av de bästa löpstråken i Stockholm. En given start och ett givet mål finns på varje lopp, tillsammans med tre stycken tidtagningsstationer efter bansträckningen. Det innebär att du kan tävla både mot dig själv och mot andra!

Deltagande sker genom att köpa en startplats till samtliga åtta lopp eller en startplats till ett valfritt lopp. Arrangören skickar sedan hem en nummerlapp med ett tidtagningschip där sedan maximalt åtta personer kan springa vid varje start. Du bokar den starttid som passar dig och kan välja att springa under hela dygnet, vilket ger många starttider och full trygghet. Varje bana sitter uppe under tio dagar innan den flyttas till nästa plats. Tävlingen avslutas vid midsommar och då kommer Stockholms bästa man och kvinna att utses, tillsammans med de olika vinnarna i den branschtävling som pågår under hela serien.

Läs gärna mer om tävlingen här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..