2022-03-25

Möt Danne på Arento i Västerås

Dan Reuterhäll är ny uthyrare på Arentos kundcenter i Västerås. Han kommer tillsammans med en nyanställd servicetekniker att möta alla kunder på det nyöppnade kundcentret.

Hur har starten varit?

– Bra, nu rullar vi igång på riktigt! Västerås är en nyetablering och jag ser fram emot att vara med och slåss om marknadsandelar här i staden. Vi har en bra placering på Tunbytorp, mittemot bilprovningen som de flesta känner till.

Vad har du gjort tidigare?

– Jag har jobbat i uthyrningsbranschen, på ett annat företag och i en annan stad, och som egenföretagare. Så produktkännedomen sitter i ryggraden och jag har koll på leverantörerna.

Vad ser du fram emot i nya jobbet?

– Jag har turen att få vara ansiktet utåt för Arento här i Västerås, och nu ser jag fram emot att få komma ut på fältet och presentera mig. Möta kunder är det som jag brinner för. I april börjar vår nya servicetekniker, och sedan kör vi på för fullt. Den 20–21 april har vi öppet hus och då hoppas jag få träffa riktigt många nya bekantskaper.

Kontakt

Arento Västerås
021-16 40 10