2022-10-11

Magnus ny kundcenterchef
i Stockholm syd

Senaste tillskottet i Arentofamiljen är Magnus Lundgren, som nyligen tillträdde som kundcenterchef i Stockholm Syd. Förutom att arbeta med maskinuthyrning, gillar han även alla sporter som har en boll.

Välkommen till Arento. Hur har dina första veckor varit?

– Tack, ja de har varit lärorika och jag har fått ett riktigt fint mottagande.
Det är mycket information att ta in, men grundintroduktion har varit väldigt bra. Därför känner jag nu så här tredje veckan på jobbet att jag kan växla upp och jobba mer med kärnverksamheten.

Vad har du gjort tidigare?

–Direkt efter gymnasiet började jag jobba med maskinuthyrning och känner att det verkligen är min grej. Så efter 11 år på ett annat företag i branschen, kände jag att det var dags för nya utmaningar.

På fritiden, vad gör du då?

– Då är jag tillsammans med min fru och våra två barn. När tid finns så spelar jag gärna golf eller kikar på fotboll, eller snarare alla sporter som har en boll.

Vad fick dig att söka till Arento?

– Främst ser jag möjligheten att utvecklas i en bransch jag tycker om. Likaså har Arento en bra företagskultur där jag tror att jag kan bidra och påverka. Nu ser jag fram emot att svetsa samman teamet på kundcentret i Stockholm Syd, samtidigt som jag vill skapa ännu fler nöjda kunder.