2023-02-14

Invigning i Uppsala

Äntligen har kundcentret i Uppsala flyttat in i sina nya lokaler och vi tog oss en pratstund med Kristoffer Scherman som är kundcenterchef.
Välkommen på invigning 9 mars kl 10-14.

Hej Kristoffer.
Hur känns det att ha flyttat till nya lokaler?
Jättebra, det känns både spännande och förväntansfullt nu när allting börjar komma på plats. Det har verkligen blivit ett lyft för kundcentret och nu längtar vi verkligen till invigningen.

Hur ska nya och gamla kunder hitta till er?
Vi har faktiskt bara vårt tagit pick och pack och flyttat tvärs över gatan. Den stora skillnaden är att vi nu har större, mer ändamålsenliga lokaler, med en tydligare Arentoprofil.
Den nya besöksadressen är Kastgatan 3E.

Kommer ni förändra utbudet något?
Ja, vi kommer att satsa på ett lite annat sortiment – exempelvis breddar vi vårt Hilti-sortiment och laddar upp med lasrar och liftar. Förutom det kommer vi att satsa mer på arbets- och transportfordon samt personbilar för uthyrning.

Längtar du till invigningen den 9 mars?
Absolut! Vi hoppas att både nya och gamla kunder tar chansen att se våra nya lokaler och diskutera möjliga samarbeten. Under invigningsdagen bjuder vi dessutom på mat och dryck samt kaffe med Arento-kaka. Sedan har vi tävlingar med fina priser också.

Vad vill du säga till alla företag i Uppsalaområdet?
Välkommen in och hyr av oss!

Invigning 9 mars kl 10-14
Kastgatan 3E.

Följ oss gärna på sociala medier.

Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Inflyttning för kundcentret i Uppsala. Nu väntas invigningen 9 mars.