2023-03-23

Nytt kundcenter i Nyköping

De senaste årens framgångsrika tillväxtresa fortsätter och i april öppnar Arento ett nytt kundcenter i Nyköping. För Arento är det en strategiskt viktig geografi där flera av bolagets kunder verkar. Robert Karlsson, Arentos VD, ser fram emot öppningen.

Företag i Nyköping, som hyrt av Arento, har tidigare fått sina maskiner och produkter levererade från Arento befintliga verksamheter i Linköping och södra Stockholm. Nyetableringen i Nyköping är därför ytterligare en pusselbit i bolagets strävan att erbjuda branschens bästa kundservice.

Etableringen innebär ökad tillgänglighet för befintliga kunder och samtidigt kan Arento bredda kundbasen och låta fler företag ta del av Arentos breda sortiment och höga servicegrad.

Nyköping är den andra i raden av helt nybyggda lokaler som Arento flyttar in i under 2023. I början på året flyttade kundcentret i Uppsala in i sina sprillans nya lokaler och till sommaren är det dags för kundcentret i Luleå att göra samma sak.

- Det känns otroligt bra att vi skapar bästa förutsättningar för våra medarbetare att leverera den kvalitet och kundservice som sitter i Arentos DNA, säger Robert Karlsson VD.

Följ oss gärna på sociala medier.

Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Arento expanderar och öppnar nytt i Nyköping