2023-04-13

Invigning i Nyköping

Torsdag 20 april är det dags att slå upp portarna till Arentos nya kundcenter i Nyköping. I en sprillans ny lokal på Oldensburgs allé 16 visar vi vårt sortiment och bjuder på mat och dryck. Platsansvarige Tomas Hein och hans kollegor finns på plats och hjälper gärna till att hitta lösningar på ditt företags maskin- och fordonsbehov.

Tomas, välkommen till Arento hur känns det att börja hos oss?
- Tack, det känns roligt. Jag ger mig ju in i en ny bransch och det känns utvecklande. Tidigare arbetade jag på en stor matvaruhandel och nu tar jag min gedigna erfarenhet av kundservice och erbjuder den till Arentos kunder istället.

Vad är tankarna kring starten och invigningen?
- Det känns väldigt spännande och utmanande. Att få vara med från start och sätta Arento på kartan i Nyköping känns otroligt roligt. Jag hoppas att så många som möjligt kommer och besöker oss.

Vem är det man möter när man kommer in på kundcentret?
-Jag skulle säga att man möts av en glad och serviceinriktad person som gillar att hjälpa till och lösa problem. Jag är även en inbiten hobbysnickare så jag vet att det krävs rätt verktyg och maskiner på rätt plats för att kunna jobba effektivt. Arentos motto är ju också rätt maskin på rätt plats och det vill jag förstås hjälpa våra kunder med.

Följ oss gärna på sociala medier.

Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Arento inviger nytt kundcenter den 20 april i Nyköping. Tomas som är platschef är förväntansfull.