2023-05-15

Ny kundcenterchef i Växjö

Kundcentret i Växjö fick för ett tag sedan en ny kundcenterchef. Peter Svensson som arbetat som uthyrare sedan 2021, och med mångårig erfarenhet som chef i detaljhandeln, tog steget och axlade rollen som kundcenterchef. Passionen för kundservice har varit en stor drivkraft under hela Peters karriär. Nu satsar han på att ge fantastisk service till Arentos kunder, samtidigt som han arbetar för att utöka sortimentet och sätta bolaget på maskinuthyrningskartan i Växjö.

Efter 20 år som butikschef på Colorama, kände Peter att det nog kunde var dags att testa en ny bransch. Han sökte jobb hos Arento och hösten 2021 tillträdde han sin nya tjänst – uthyrare på Arento.


Vad fick dig att ta steget och söka till oss?
-  Jag blev tipsad av en person som tyckte att det lät som ett arbete för mig. Jag gillar utmaningar och det lockade verkligen att testa på något nytt. Detta är en av mitt livs största utmaningar och det gillar jag. Att kämpa är något jag trivs med och att få vara med och utveckla Arento känns roligt.

 Har du någon speciell egenskap?
- Min styrka är att jag verkligen bryr mig om mina kunder och medarbetare. Mår de bra och är nöjda är jag också nöjd. Jag är dessutom väldigt lösningsorienterad, ingen fråga är för stor eller för liten.

Hur kommer utbudet att förändras i Växjö framöver?
 - Vi kommer att bredda sortimentet genom att ta in fler elmaskiner och liftar men också genom att utöka fordonsparken. Hos oss ska man hitta det man behöver och få den hjälp som krävs för att arbetsvardagen ska fungera klockrent.

Kuriosa om dig?
- Jag är en otroligt inbiten fotbollssupporter och håller på världens bästa lag. Vilket kan jag berättar jag när du besöker oss :)

Något mer du vill berätta?
- Hos oss får du grym kundservice, vi hittar alltid lösningen för dig. Varmt välkommen in och testa vad vi går för!


Följ oss gärna på sociala medier.

Facebook, Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Arento har en ny kundcenterchef i Växjö.