2023-06-28

Möt Rickard Karlsson

Den 22 maj tillträdde Rickard Karlsson som kundcenterchef i Malmö/Arlöv. Att utveckla verksamheten och bygga relationer med Arentos kunder, såväl befintliga som potentiella, står närmast på tapeten.

Rickard Karlsson är i grunden utbildad elektriker men har arbetat i uthyrningsbranschen större delen av sitt yrkesliv. Närmast kommer han från Renta och ett jobb som försäljningschef.

- Jag hoppas att jag, genom min branscherfarenhet, kommer att ha kort startsträcka innan jag kommer in i jobbet på allvar. I början kommer jag främst att fokusera på att förstå kundernas krav och förväntningar på oss som leverantör. Därefter vill jag sätta upp mål för verksamheten och bygga ett starkt team.

Att Arento varit verksamma i över 40 år i Malmöregionen och servat såväl entreprenadföretag som byggfirmor med allt från anläggningsmaskiner till bodar och handverktyg, var inget Rickard visste när han stötte på företaget hemma på sin egen gata.

- Jag såg logon på en hjulbod och blev nyfiken på vilka Arento var. Jag kände ganska direkt att Arentos offensiva väg framåt matchar mina ambitioner och jag ser fram emot att få hjälpa till att nå de högt uppsatta målen.

Efter en månad på den nya arbetsplatsen känner sig Rickard redan hemma.

- Jag vill att vårt erbjudande och utbud verkligen ska passa såväl gamla som nya kunder. Det är grunden för att bygga starka och långsiktiga samarbeten och verkligen sätta Arento på maskinuthyrningskartan.


Följ oss gärna på sociala medier.

Facebook, Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Instagram,  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Linkedin Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Arento har en ny kundcenterchef i Malmö.