2023-09-05

Nya lokaler i luleå

Vi fortsätter vår utvecklingsresa och nu har vårt kundcenter i Luleå fått flytta in i nya lokaler i Gammelstad. Håkan Nyberg är kundcenterchef och har arbetat på Arento i över 25 år. Han är en av dem som hälsar alla välkomna på öppet hus imorgon den 6 september, när lokalerna invigs.

Det nya kundcentret är mer anpassat för verksamheten och förutom de fräscha lokalerna har utbudet breddats för möta kundernas behov ännu bättre.

Invigning i morgon av era nya lokaler, hur känns det?
- Det känns fantastiskt. Det har varit en hektisk sommar för att hinna iordningställa allt till invigningen. Så nu när alla bitar fallit på plats känns det roligt att få bjuda på lite festligheter.

Har utbudet förändrats?
- Vi har breddat oss med lite och har fler handverktyg och tillbehör, sådant som efterfrågas av våra kunder helt enkelt. Är det något våra kunder behöver hyra så kompletterar vi och utökar utbudet eftersom.

Så vad händer imorgon?
- Vi håller öppet hus kl.10-14 och bjuder på lunch och fika. Vi firar ju dessutom att vi fyller 182 år! På plats finns bland annat representanter från ett urval av våra leverantörer; Hilti, Komatsu , Dynapac, Mählers och Isuzu. Så det finns en hel del spännande fordon, maskiner och utrustning att klämma och känna på. Vi hoppas på mycket folk som kommer och hjälper oss att fira – varmt välkomna!

 

Följ oss gärna på sociala medier.

Facebook, Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Instagram,  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Linkedin Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Arento har en ny kundcenterchef i Malmö.