2023-09-19

Möt Simon Eriksson - ny säljare i Stockholm

Teamet i Stockholm har fått utökning med en säljare! Simon Eriksson har efter drygt tre månader kommit in i sin nya roll väl och ser fram emot att fortsätta bygga starka relationer med kunder i Stockholmsområdet. I en intervju får vi lära känna honom mer.

Arentos kundcenter i södra Stockholm behövde förstärkning i form av en säljare med uppgift att vägleda kunder till rätt maskiner och avtalslösningar. Simon har tidigare erfarenhet som golvläggare och inom uthyrningsbranschen och han understryker att det är viktigt att känna till produkterna och maskinerna.

– Det krävs såklart att man känner till vad man säljer. Många kunder har frågor och funderingar som man får hjälpa dem med. Det är viktigt med personlig kontakt, berättar han.

Säljarrollen lockade honom för att han tycker om att träffa nya människor och bygga relationer. Han drivs av att få upp en ruljans på kunder till kundcentret och sprida ordet av vad Arento erbjuder.

– Vi är inte störst men vi är bäst, brukar vi säga. Jag vill förmedla att vi är familjära och gör allt för att kunden ska lyckas, säger Simon.

Simon fortsätter berätta om hans första tre månader på Arento.

– Jag kände till Arento väl sedan innan eftersom min chef Magnus också var min chef på mitt tidigare jobb. Han bytte ungefär ett år innan mig. Det viktigaste på jobbet är att ha en bra relation och stämning med chefen och kollegorna. Om man inte trivs så funkar ingenting. Här är vi ett tajt team som trivs tillsammans, förklarar han.

När Simon inte jobbar är han sportfantast och “pensionerad” hockeyspelare. När hockeykarriären tog slut för några år sedan har han istället börjat spela golf på fritiden och satsar nu på att utveckla sina egenskaper som säljare.

– Jag ser fram emot att fortsätta utvecklas här på Arento. Det vore kul om vi kanske kan öppna ett till center här i Stockholm och få ännu fler härliga kollegor, säger han.

Följ oss gärna på sociala medier.

Facebook, Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Instagram,  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Linkedin Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Arento har en ny säljare i Norsborg