2023-10-11

Möt Gabriel Ritzman

I början av augusti tog Gabriel Ritzman steget som ny säljare på Arento och anslöt sig till teamet i Nyköping/Linköping. Nu ser han fram emot att ta sig an marknaden och vara med och utveckla det nyligen öppnade kundcentret i Nyköping.

Dags att lära känna en ny medarbetare hos Arento!

Gabriel har tidigare erfarenhet av försäljning inom branschen och när han såg en ledig tjänst på Arento väcktes genast hans intresse.

– Jag kände till Arento sen innan och visste att det var sköna människor som jobbade på det kundcentret i Linköping och möjligheten till en utesäljarroll lockade mig, berättar han.

Gabriel fortsätter berätta att han gillar att träffa och prata med nya människor. Det roligaste med den nya rollen är att identifiera och förstå vad kunderna har för problem i vardagen och sedan se vad han och hans kollegor kan göra för att lösa det och uppnå en god lönsamhet.

Kundcentret i Nyköping öppnade strax före sommaren och Gabriel ser fram emot att aktivt delta i att bygga upp närvaron på den marknaden. Han uppskattar den nära och samarbetande atmosfären i det lilla teamet i Nyköping och Linköping.

– Det bästa med Arento är nog kollegorna och deras starka engagemang. Det känns verkligen familjärt trots att det är ett stort statligt bolag. Jag har snabbt blivit en del i gruppen och det känns jättebra, berättar han.

En vanlig dag består av kundbesök, samtal och att klura på offerter och lösningar. Gabriel är mycket motiverad att fortsätta utvecklas inom försäljning och strävar efter att bli en bättre säljare. Han inser att det är en utmanande bransch att arbeta i, med komplexa beslut och långa beslutsprocesser.

– Jag tror att jag kan bidra med glädje och utveckling. Och ett stort engagemang, säger han.

När Gabriel inte jobbar umgås han mycket med sin familj och lilla dotter. Han beskriver sig själv som en sportnörd och spelar själv fotboll. Avslutningsvis frågar vi honom om hans bästa tips till de inom branschen som hyr maskiner och verktyg.

– Jag skulle säga att det är viktigt att hålla koll på vad du betalar. Många vet inte att det går att få bättre rabatter eller erbjudanden. Det är inget krångel att hyra. Du slipper verkligen allt underhåll och service - det sköter ju vi åt dig.

Följ oss gärna på sociala medier.

Facebook, Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Instagram,  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Linkedin Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Arento har en ny säljare i Linköping/Nyköping