2023-11-02

Möt Selma Ahlund

I september fick teamet i Uppsala förstärkning när Selma Ahlund klev in som ny kundcenterchef för bilgruppen. I en intervju berättar Selma att hon inte bara kommer se till att bilaffärerna rullar på som de ska utan att hon även har som mål att ta bilgruppen till nya höjder. Läs vidare för att lära känna Selma bättre.

Arento har en ny chef för bilgruppen i Uppsala

På det ljusa kontoret i Uppsala sitter en ny kundcenterchef med stora visioner för Arentos framtid. Det är Selma Ahlund som har tidigare erfarenhet inom bilförsäljning samt inom försäkringsrådgivning.

– Jag började mitt arbetsliv inom restaurangbranschen då jag jobbat inom våra familjeföretag. Efter det tog jag mig vidare in i bilbranschen, först som hallvärd och sedan som försäljare i 9 år, berättar hon.

Men nu var det dags att ta klivet från säljare till kundcenterchef. Selma ser fram emot att dra in nya affärer och har en klar bild över hur en bra kundcenterchef bör vara. För att axla sin nya roll på bästa sätt kommer Selma ha stort fokus på att vara närvarande, såväl för hennes medarbetare som för hennes kunder.

– Jag tycker det är viktigt att alla på kontoret vet att vi är på samma nivå i gruppen. Vi jobbar mot gemensamma mål och då är det viktigt med ett bra samarbete, säger Selma.

Att gruppen arbetar som ett team är viktigt för Selma, men det finns även andra faktorer som är avgörande för att hon ska trivas på en arbetsplats. Hon berättar att en perfekt arbetsdag enligt henne har mycket med det sociala att göra.

– En perfekt arbetsdag är när många kollegor är på plats och alla är friska och krya. Vi startar dagen med vårt morgonmöte för att gå igenom dagsagendan för att sedan ta en gemensam lunch och gemensamma pauser, berättar hon.

Selma berättar vidare att kundmöten naturligtvis också är en stor del av en perfekt arbetsdag enligt henne.

Avslutningsvis berättar Selma om hennes roll i gruppen. Hon förklarar att hon fortfarande är väldigt ny på kontoret, men att hon planerar att vara den personen som kollar så att alla mår bra och som bryr sig om sina kollegor.

– Jag kommer att se till att vi håller ihop på hela kontoret och vill gärna vara den som knyter oss samman. Det sitter ju olika avdelningar på kontoret så jag vill se till att alla samarbetar ihop och att vi alla bidrar till en god stämning, säger Selma.

Vill du veta mer om Selma? Få reda på varför hon valde Arento och vad hon brukar göra på fritiden i videon nedan.


Följ oss gärna på sociala medier.

Facebook, Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Instagram,  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Linkedin Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.