Uthyrare driftmaskiner

Som maskinuthyrare driftmaskiner har du en självständig och omväxlande roll då du ansvarar för årsuthyrd vinterutrustning såsom plogar, sand-/ saltspridare samt tyngre fordon/utrustning till Svevia. Vidare är det din uppgift att fastställa underhålls- och reparationsbehov på maskiner och utrustning, samt ansvara för att beställa besiktningar.

OM TJÄNSTEN

Förutom ovanstående ansvarsområden har du har budget- och kundansvar för ditt distrikt och ansvarar för att resultat och mål uppnås enligt fastställda planer. Distriktet är Stockholm med omnejd och tjänsten innebär resor inom, och till viss del utom distriktet.

Tjänsten innebär mycket kundkontakt - såväl via personliga möten som via telefon och dator.

Du kommer vara en del av ett härligt team på åtta personer som är placerade över hela Sverige. Aktuell placeringsort för tjänsten är på vårt kundcenter i Norsborg eller Uppsala.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Vem är du?

Du har ett stort intresse för maskiner och gärna erfarenhet av tyngre maskiner. Intresset och erfarenheten kommer antingen från utbildning eller genom tidigare arbetslivserfarenhet. Du tar egna initiativ samt arbetar självständigt, strukturerat och noggrant. Som person är du förtroendeingivande, trygg med att fatta beslut, har en bra social förmåga samt trivs med att skapa goda relationer till kunder och medarbetare. Tjänsten som uthyrare innebär ca 50 % administrativt arbete vilket kräver att du har god datorvana. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Då det förekommer resor i tjänsten är B-körkort ett krav, C-kort är meriterande.

Våra värdeord, engagemang, samarbete och ansvar är självklara för dig i ditt arbete.

Vi erbjuder dig

Ett utvecklande och stimulerande arbete med variation och stort eget ansvar. Arento är ett bolag i en expansiv fas med ett tydligt mål och med en ledning som ständigt strävar framåt i positiv anda. Hos oss blir du snabbt en i gänget. Samarbete ligger i vårt DNA och vi drar prestigelöst nytta av varandras styrkor. Arentos medarbetare trivs och stannar kvar – länge. Med stor kunskap om säkerhet, hantering, skötsel och underhåll finns här alltid någon att fråga. Vi vill vara en arbetsplats för alla. Det är tillsammans vi skapar framgång!

Häng med på vår resa!

Vi vill vara branschens mest omtyckta arbetsgivare. Inte den största – men bäst när det gäller. Därför investerar vi i våra medarbetare och satsar hållbart för framtiden. Hos oss får du korta beslutsvägar och ett team som samarbetar för att ge Svevia och andra bygg- och entreprenadföretag runt om i Sverige rätt maskin på rätt plats. Låter det intressant? Då tycker vi att du ska söka! Urval och intervjuer kan komma att ske löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt, dock senast 24 augusti.

Ytterligare upplysningar lämnas av Affärsområdeschef Åke Johansson på tel. 010-458 10 81. Våra fackliga företrädare når du via vår växel på tel. 08-404 10 00.

Välkommen med din ansökan senast den 24 augusti.

När du ansöker behöver du svara på några urvalsfrågor, vilket gör att vi inte vill ha ett personligt brev. Arento arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens för att säkerställa att vi är en arbetsplats för alla.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.

Publicerat:

Skicka In Ansökan

Sista ansökningsdag: 2022-08-24

Kontaktperson

Åke Johansson
Affärsområdeschef
Telefon: 010-458 10 81
E-post: ake-v.johansson@arento.se