Kundcenterchef Arlöv

Arento är på väg uppåt och framåt och söker dig som vill vara med på vår resa. Har du erfarenhet av att utveckla affärer och vinnande team? Då är du kanske vår nya kundcenterchef i Arlöv.

TJÄNSTEN

I rollen som kundcenterchef har du ansvaret att göra Arento till kundens självklara val när det gäller inhyrning av maskiner, fordon och utrustning. Med kundens behov i fokus och en enastående service, samt ett aktivt arbete med att bevaka och bearbeta den lokala marknaden är din uppgift att skapa nya affärer. På något års sikt ska ytterligare en mindre filial öppnas i geografin runt kundcentret. Vidare ska du leda och coacha dina medarbetare och ansvara för det operativa arbetet på kundcentret.

Som kundcenterchef har du också det övergripande personal-, budget- och resultatansvaret för kundcentret. Det innebär att utifrån våra mål utveckla såväl verksamheten som ditt team med fokus på lönsam tillväxt, en hög servicenivå, där fokus är att lösa kundens behov enligt devisen ”komplett utan krångel” och en arbetsplats där medarbetarna utvecklas och motiveras. Du ansvarar även för att arbetet drivs utifrån det arbetssätt som är framtaget inom bolaget.

Din profil

Vi letar efter dig som drivs av att utveckla verksamheten och affären tillsammans med ditt team! Det är det allra viktigaste.

  • Du har erfarenhet av och brinner för försäljning och nykundsbearbetning
  • Du har ett stort intresse för ledarskap
  • Du har erfarenhet av att arbeta med ekonomi-budget, prognos och uppföljning.
  • Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt god datorvana.
  • Då det förekommer resor i tjänsten är B-körkort ett krav

Meriterande är också om du:

  • Har erfarenhet av en tillväxtresa och /eller uppstartsprojekt
  • Har erfarenhet inom uthyrning- eller bygg och anläggningsbranschen.
  • Har ett stort kontaktnät inom branschen

Vad kan Arento erbjuda dig?

Arento är ett bolag i en expansiv fas med ett tydligt mål och med en ledning som ständigt strävar framåt i positiv anda. Hos oss blir du snabbt en i gänget och får möjlighet att utvecklas tillsammans med bolaget. Samarbete ligger i vårt DNA och vi drar prestigelöst nytta av varandras styrkor. Arentos medarbetare trivs och stannar kvar – länge. Med stor kunskap om säkerhet, hantering, skötsel och underhåll finns här alltid någon att fråga. Vi vill vara en arbetsplats för alla. Det är tillsammans vi skapar framgång!

Ansökan och ytterligare information

Du ansöker genom att skicka in ditt CV och svara på några urvalsfrågor. Vår rekryteringsprocess bygger på ett kompetensbaserat arbetssätt, det är en förutsättning för att rekrytera kvalitetssäkert, inkluderande och fördomsfritt. Därför vill vi inte ha ett personligt brev.

Vi önskar få in din ansökan snarast möjligt. Urval görs löpande och rekryteringen kommer avslutas så fort vi känner att vi har hittat rätt person.

Ytterligare information lämnas av Affärsområdeschef Fredrik Nylén på tel. 019-16 50 70 eller HR-Business Partner Weronica Wiberg på te.l 010-458 17 23. Våra fackliga företrädare når du via vår växel på tel. 08-404 10 00.

Vi genomför tester och bakgrundskontroll i samband med denna rekrytering.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.

Välkommen med din ansökan snarast möjligt!

Publicerat:

Kontaktperson

Fredrik Nylén
Kundcenterchef
Telefon: 019-16 50 70
E-post: fredrik.nylen@arento.se