Uthyrare Växjö

Nu skalar vi upp vår verksamhet i Växjö och söker därför en uthyrare till vårt kundcenter i Växjö. Som en del i Sveviakoncernen kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet.

TJÄNSTEN

Som uthyrare på Arento har du en varierande och självständig roll med mycket kundkontakt. Ditt uppdrag är att hyra ut fordon, maskiner och utrustning till främst bygg- och anläggningsbranschen men det kommer även innebära att du iordningsställer maskiner och kontrollera att de fungerar som de ska. Vidare sköter du fakturering och uppföljning av uthyrning- och nyttjandegrad av maskinparken. I rollen som uthyrare har du många kontaktytor både internt och externt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning med placering i Växjö. Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag.

Vem är du?

Vi söker dig som har, förutom utbildning på lägst gymnasienivå, erfarenhet av bygg- och anläggningsbranschen eller uthyrningsbranschen och ett stort intresse och kunskap om våra produkter.

Kundcentret i Växjö kommer att bemannas av kundcenterchef samt en uthyrare- då det är ett litet team söker vi någon som inte är rädd för att hugga i där det behövs och som har en prestigelös inställning. Vi söker dig som ställer höga krav på att arbetet håller hög kvalitet och på att uppfylla kundens förväntningar och som aldrig ger dig förrän kunden är nöjd. Du skapar goda relationer och bygger nätverk - både med kunder och kollegor och du är noggrann och organiserad i ditt sätt att arbeta.

Du har god datorvana och behärskar svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vad vi erbjuder

Ett utvecklande och stimulerande arbete med variation och stort eget ansvar. Arento är ett bolag i en expansiv fas med ett tydligt mål och med en ledning som ständigt strävar framåt i positiv anda. Hos oss blir du snabbt en i gänget. Samarbete ligger i vårt DNA och vi drar prestigelöst nytta av varandras styrkor. Arentos medarbetare trivs och stannar kvar – länge. Med stor kunskap om säkerhet, hantering, skötsel och underhåll finns här alltid någon att fråga. Vi vill vara en arbetsplats för alla. Det är tillsammans vi skapar framgång! Varje kundcenter driver egna frågor och med våra korta beslutsvägar är det lätt att göra sin röst hörd.

Ansökan och information

Du ansöker genom att skicka in ditt CV och svara på några urvalsfrågor. Vår rekryteringsprocess bygger på ett kompetensbaserat arbetssätt, det är en förutsättning för att rekrytera kvalitetssäkert, inkluderande och fördomsfritt. Därför vill vi inte ha ett personligt brev.

Vi önskar få in din ansökan snarast möjligt. Urval görs löpande och rekryteringen kommer avslutas så fort vi känner att vi har hittat rätt person.

Ytterligare information lämnas av Peter Svensson på tel. 0470-75 56 02. Våra fackliga företrädare når du via vår växel på tel. 08-404 10 00.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.

 

Välkommen med din ansökan snarast möjligt!

Publicerat:

Skicka In Ansökan

Sista ansökningsdag snarast möjligt

Kontaktperson

Peter Svensson
Kundcenterchef
Telefon: 0470-75 56 02
E-post: peter.y.svensson@arento.se