Maskinuthyrare Strömstad

Arento är ett helsvenskt bolag som ingår i Sveviakoncernen. Vi förser bygg- och entreprenadföretag runt om i Sverige med fordon, anläggnings- och byggmaskiner. Vi har kundcenter från Luleå i norr till Malmö i söder. Nu söker vi en uthyrare med stort säljfokus till Strömstad!

Häng med på vår resa!

Vi vill vara branschens mest omtyckta arbetsgivare. Inte den största – men bäst när det gäller. Därför investerar vi i våra medarbetare och satsar hållbart för framtiden. Hos oss får du korta beslutsvägar och ett team som samarbetar för att ge bygg- och entreprenadföretag runt om i Sverige rätt maskin på rätt plats. Låter det intressant?

TJÄNSTEN:

Som uthyrare hos oss är ditt uppdrag att hyra ut fordon, maskiner och utrustning till främst bygg- och anläggningsbranschen. Du kommer att spela en central roll i Arentos tillväxt och framgång i Strömstad med omnejd. Ditt ansvarsområde inkluderar:

* Proaktivt kontakta potentiella kunder och etablerade kundrelationer för att öka uthyrningen av våra produkter och tjänster.

* Förstå kundernas behov och erbjuda skräddarsydda lösningar inom bygg- och

anläggningsbranschen.


*Ge teknisk support och rådgivning till kunder angående våra maskiner.

*Följa upp kundförfrågningar och offerter.

*Genomföra försäljnings- och marknadsaktiviteter.

*Samarbeta nära med teamet i Strömstad och Uddevalla för att säkerställa kundnöjdhet genom en engagerad och samarbetsvillig inställning.


För att trivas i denna roll tror vi att du är en driven, självgående och resultatfokuserad person. Om du har erfarenhet från byggbranschen är det meriterande då det kommer hjälpa dig att förstå kundernas behov. Din förmåga att kommunicera är stark och du trivs med att bygga relationer. För att enkelt ta dig ut till kunderna har du självklart B-körkort. Har du erfarenhet från sälj och nykundsbearbetning är det ett stort plus, men vi är också öppna för talanger som brinner för maskiner och teknik och vill utvecklas inom sälj. Då tjänsten innefattar administrativa arbetsuppgifter behöver du ha god datorvana och behärska svenska i tal och skrift. För oss är det självklart att du är en positiv person som gillar att arbeta självständigt.

Vad vi erbjuder:

Ett utvecklande och stimulerande arbete med variation och stort eget ansvar. Arento är ett bolag i en expansiv fas med ett tydligt mål och med en ledning som ständigt strävar framåt i positiv anda. Hos oss blir du snabbt en i gänget. Samarbete ligger i vårt DNA och vi drar prestigelöst nytta av varandras styrkor. Arentos medarbetare trivs och stannar kvar – länge. Med stor kunskap om säkerhet, hantering, skötsel och underhåll finns här alltid någon att fråga. Vi vill vara en arbetsplats för alla. Det är tillsammans vi skapar framgång! Varje kundcenter driver egna frågor och med våra korta beslutsvägar är det lätt att göra sin röst hörd.

Vad tänker du nu?

Om du uppfyller önskemålet med erfarenhet inom byggbranschen och kraven med körkort och samt datorvana och är redo att ta nästa steg i din karriär som uthyrare med stort säljfokus och vill vara en del av vårt team med fokus på att öka vår kundkrets så ser vi fram emot din ansökan!

Ansökan:

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning med start efter överenskommelse. Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV och svara på några urvalsfrågor. Vår rekryteringsprocess bygger på ett kompetensbaserat arbetssätt, det är en förutsättning för att rekrytera kvalitetssäkert, inkluderande och fördomsfritt. Därför vill vi inte ha ett personligt brev.
Den här processen omfattas av tester och vi använder oss av MAP (personlighetstest) och Matrigma (arbetspsykologiskt test).

Sista dag för ansökan är den 29 juli- urvalet sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta kundcenterchef Maria Ericsson 010-458 12 89.

Fackliga företrädare når du via Svevias växel 08-404 10 00.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.

 


Välkommen med din ansökan senast den 29 juli.

Publicerat:

Skicka In Ansökan

Sista ansökningsdag: 2024-07-29

Kontaktperson

Maria Ericsson
Kundcenterchef
Telefon: 010-458 12 89
E-post: maria.ericsson@arento.se