Nyhetsarkiv


 • Öppet hus i Uddevalla 28 maj
  Företagare, se hit!
  Du är varmt välkommen på öppet hus hos Arento i Uddevalla tisdag den 28 maj.
  Vi bjuder på lunch och fika. Ett urval av våra leverantörer finns på plats för att demonstrera sina produkter och berätta om produktnyheter. Tävling med fina priser.

  Läs hela artikeln

 • Vi tänder grillen i Göteborg
  Företagare, se hit!
  Du är varmt välkommen på torsdag den 23 maj. Då tänder vi
  grillen och bjuder på hamburgare. Välkommen att prata maskiner
  och fordon med oss!
  Vilken helhetslösning kan vi hjälpa ditt företag med?

  Läs hela artikeln

 • Besök oss på Svanstabanan
  På torsdag kommer vi att finnas på plats på Speedwaybanan i Nyköping.
  Välkommen förbi för att se några av våra maskiner, höra oss berätta mer om vårt utbud och vad vi kan hjälpa ditt företag med.
  Hoppas vi ses!

  Läs hela artikeln

 • Öppet hus i Linköping 15 maj
  Företagare, se hit!
  Du är varmt välkommen på öppet hus hos Arento i Linköping onsdag den 15 maj. Vi bjuder på lunch och fika. Ett urval av våra leverantörer finns på plats för att demonstrera sina produkter och berätta om produktnyheter. Tävling med fina priser.

  Läs hela artikeln

 • Öppet hus i växjö 8 maj
  Företagare, se hit!
  Du är varmt välkommen på öppet hus hos Arento i Växjö onsdag den 8 maj.
  Vi bjuder på lunch och fika. Ett urval av våra leverantörer finns på plats för att demonstrera sina produkter och berätta om produktnyheter. Tävling med fina priser.

  Läs hela artikeln

 • Säkerhetsvecka
  Under veckan lägger vi extra mycket fokus på säkerhet. En viktig påminnelse för både våra anställda och våra kunder. Oscar Burlin, KMA ingenjör, som driver arbetet med att tydliggöra säkerhetsarbetet, berättar mer om arbetet.
  Läs hela artikeln

 • Möt Selma Ahlund
  I september fick teamet i Uppsala förstärkning när Selma Ahlund klev in som ny kundcenterchef för bilgruppen. I en intervju berättar Selma att hon inte bara kommer se till att bilaffärerna rullar på som de ska utan att hon även har som mål att ta bilgruppen till nya höjder. Läs vidare för att lära känna Selma bättre.
  Läs hela artikeln

 • Möt Gabriel Ritzman
  I början av augusti tog Gabriel Ritzman steget som ny säljare på Arento och anslöt sig till teamet i Nyköping/Linköping. Nu ser han fram emot att ta sig an marknaden och vara med och utveckla det nyligen öppnade kundcentret i Nyköping.
  Läs hela artikeln

 • Möt Simon Eriksson - ny säljare i Stockholm
  Teamet i Stockholm har fått utökning med en säljare! Simon Eriksson har efter drygt tre månader kommit in i sin nya roll väl och ser fram emot att fortsätta bygga starka relationer med kunder i Stockholmsområdet. I en intervju får vi lära känna honom mer.
  Läs hela artikeln

 • Nya lokaler i luleå
  Vi fortsätter vår utvecklingsresa och nu har vårt kundcenter i Luleå fått flytta in i nya lokaler i Gammelstad. Håkan Nyberg är kundcenterchef och har arbetat på Arento i över 25 år. Han är en av dem som hälsar alla välkomna på öppet hus imorgon den 6 september, när lokalerna invigs.Det nya kundcentret är mer anpassat för verksamheten och förutom de fräscha lokalerna har utbudet breddats för möta kundernas behov ännu bättre.
  Läs hela artikeln

 • Möt Rickard Karlsson
  Den 22 maj tillträdde Rickard Karlsson som kundcenterchef i Malmö/Arlöv. Att utveckla verksamheten och bygga relationer med Arentos kunder, såväl befintliga som potentiella, står närmast på tapeten.
  Läs hela artikeln

 • Ny kundcenterchef i Växjö
  Kundcentret i Växjö fick för ett tag sedan en ny kundcenterchef. Peter Svensson som arbetat som uthyrare sedan 2021, och med mångårig erfarenhet som chef i detaljhandeln, tog steget och axlade rollen som kundcenterchef. Passionen för kundservice har varit en stor drivkraft under hela Peters karriär. Nu satsar han på att ge fantastisk service till Arentos kunder, samtidigt som han arbetar för att utöka sortimentet och sätta bolaget på maskinuthyrningskartan i Växjö.
  Läs hela artikeln

 • Invigning i Nyköping
  Torsdag 20 april är det dags att slå upp portarna till Arentos nya kundcenter i Nyköping. I en sprillans ny lokal på Oldensburgs allé 16 visar vi vårt sortiment och bjuder på mat och dryck. Platsansvarige Tomas Hein och hans kollegor finns på plats och hjälper gärna till att hitta lösningar på ditt företags maskin- och fordonsbehov.
  Läs hela artikeln

 • Nytt kundcenter i Nyköping
  De senaste årens framgångsrika tillväxtresa fortsätter och i april öppnar Arento ett nytt kundcenter i Nyköping. För Arento är det en strategiskt viktig geografi där flera av bolagets kunder verkar. Robert Karlsson, Arentos VD, ser fram emot öppningen.
  Läs hela artikeln

 • Invigning i Uppsala
  Äntligen har kundcentret i Uppsala flyttat in i sina nya lokaler och vi tog oss en pratstund med Kristoffer Scherman som är kundcenterchef.
  Välkommen på invigning 9 mars kl 10-14.

  Läs hela artikeln

 • Nya lokaler i Uppsala
  Arentos kundcenter i Uppsala kommer att börja det nya året i nya, för verksamheten skräddarsydda, lokaler.
  Läs hela artikeln

 • personalen i Uddevalla stödjer Musikhjälpen
  Ett fint initiativ av vår personal i Uddevalla, som under denna vecka själva skänker pengar till Musikhjälpen och för barn på flykt.
  Läs hela artikeln

 • Klimatbonusen försvinner
  Idag, tisdag 8 november, försvinner den statliga klimatbonusen för klimatbonusbilar. Detta då regeringen menar att kostnaderna för att äga och köra en klimatbonusbil, är jämförbara med att äga och köra en bensin- eller dieselbil. Bilar som beställs ikväll, senast kl. 23.59, får en bonus på maximalt 50 000 kr. Förbehållet är dock att Transportstyrelsen godkänner beställningen- och beställningsdatumet. Utebliven klimatbonus innebär förstås en högre hyreskostnad för föraren/företaget.


  Läs hela artikeln

 • Nytt kundcenter i Luleå
  Under sommaren 2023 kommer vårt kundcenter i Luleå att flytta till en nyuppförd byggnad belägen längs med 97:an i Gammelstad, Luleå. Som byggherre har Arento valt Valene och har även tecknat ett 10-årigt hyresavtal. 
  Läs hela artikeln

 • Återinkomna fordon för uthyrning
  Behov av en bil snabbt och smidigt? Vi har nyligen fått tillbaka några av våra långtidsuthyrda bilar, och som nu åter finns till uthyrning. 
  Läs hela artikeln

 • Magnus ny kundcenterchef
  i Stockholm syd
  Senaste tillskottet i Arentofamiljen är Magnus Lundgren, som nyligen tillträdde som kundcenterchef i Stockholm Syd. Förutom att arbeta med maskinuthyrning, gillar han även alla sporter som har en boll.
  Läs hela artikeln

 • Joachim ny kundcenterchef i örebro
  Joachim Åkerström är ny kundcenterchef i Örebro och filialen Västerås. Ett fordonsproffs med gedigna erfarenheter – möt honom här!
  Läs hela artikeln

 • Maria tar över i Uddevalla
  Maria Ericsson är ny kundcenterchef i Uddevalla sedan 1 april. Ett logistikproffs med etablering som specialområde och bred kunskap om Arentos produkter – det här är Maria.
  Läs hela artikeln

 • Så kan du halvera elförbrukningen
  Omkring 70 procent av Arentos etableringskunder väljer redan i dag grön etablering. Med stigande priser på byggel och allt större miljömedvetenhet innebär det en rad fördelar. Extraisolerade bodar, frånluftsvärmepumpar och LED-belysning är några av metoderna för att hålla nere förbrukningen.
  – Det ställs allt högre krav på entreprenörerna, och det här är vad vi tror kommer att behövas framöver, säger Kjell-Åke Söderman, säljare på Arento.

  Läs hela artikeln

 • Möt Danne på Arento i Västerås
  Dan Reuterhäll är ny uthyrare på Arentos kundcenter i Västerås. Han kommer tillsammans med en nyanställd servicetekniker att möta alla kunder på det nyöppnade kundcentret.
  Läs hela artikeln

 • Arento-premiär i västerås
  Den 1 december slår vi upp portarna till vårt nya kundcenter i Västerås.
  Läs hela artikeln

 • Akademiska Hus väljer Arento som ny fordonspartner
  Arento kommer att hyra ut ett 80-tal elfordon, helelektriska samt laddhybrider, till Akademiska Hus.
  Läs hela artikeln

 • Möt vår nya KMA-ingenjör
  Oscar Burlin är ny KMA-ansvarig på Arento. Han kommer att stötta hela organisationen i frågor som rör kvalitet, miljö och arbetsmiljö.
  Läs hela artikeln

 • Nya banor i succéloppet Sthlms Bästa
  Nu är höstens omgång av löpartävlingen i gång, och Arento fortsätter som stolt samarbetspartner.
  Läs hela artikeln

 • Fira med oss – arento 180 år!
  Tisdag 7 september bjuder vi på tårta mellan klockan 10 och 15. Vi håller förstås avstånd, erbjuder fikaplats utomhus eller skickar med en tårtbit om det passar bättre. Välkommen förbi ditt kundcenter!
  Läs hela artikeln

 • möt vår nya hr-partner
  Sandra Stadelmann är ny HR Business Partner på Arento. Hon kommer att arbeta med frågor om kompetensförsörjning, kultur, ledarskap, rekrytering och arbetsrätt.
  Läs hela artikeln

 • Premiär: mobilt kundcenter i Hemavan
  Nu förenklar vi livet för företagare och privatpersoner som behöver hyra maskiner i Hemavan-Tärnabyområdet! Arentos nyöppnade mobila containerdepå erbjuder ett brett sortiment av markberednings- och byggnadsutrustning.
  Läs hela artikeln

 • Här är arentos nya inköpschef
  Peter Nyström är ny inköpschef på Arento, och kommer att leda arbetet med att tillgodose kundcentrens och kundernas behov framöver. Han kommer närmast från en tjänst på Svevia.
  Läs hela artikeln

 • Löparfest på nytt sätt
  Arentos samarbete med Midnattsloppet fortsätter, men även 2021 krävs nytänkande för att kunna genomföra tävling med tidtagning. Därför har arrangören av Midnattsloppet skapat en ny tävlingsserie vid namn Stockholms Bästa.
  Läs hela artikeln

 • Undvik skador i halkan
  Fallskador är vanliga när snö och kyla slår till. Med rätt arbetssätt och försiktighet minskar riskerna – vi påminner om vår film om hur du på ett säkert sätt stiger i och ur våra maskiner.
  Läs hela artikeln

 • Full kontroll med kundportalen
  Vår kundportal gör det ännu lättare att hyra den utrustning du behöver. Där får du snabb överblick över de maskiner och fordon som du för tillfället hyr, koll på kostnaderna och tillgång till alla viktiga dokument som rör din utrustning.
  Läs hela artikeln

 • Allt för höstens arbeten
  Regnigt och blött, mörkt och dålig sikt – hösten ställer särskilda krav på dig som entreprenör och den utrustning som behövs vid olika typer av arbeten. Vi på Arento kan hjälpa dig med allt som behövs under de mörka månaderna.
  Läs hela artikeln

 • Nytt kastskydd till motorkapar
  Arento kommer att montera ett nyutvecklat kastskydd på alla motorkapar. Målet är att öka säkerheten vid arbete med motorkap och minska risken för allvarliga olyckor.
  Läs hela artikeln

 • Löparfest hemma hos dig
  Även i år samarbetar Arento med Midnattsloppet. Men den här gången flyttar löparfesten hem till dig. Vi på Arento uppmuntrar självklart detta nytänkande och hoppas att du också vill hänga med.
  Läs hela artikeln

 • Ellevio - Ny bilkund hos Arento
  Arento har fått förtroendet att leverera produktions- och förmånsbilar till Ellevio. En option att leverera bilar till bolagets eventuellt kommande personalbilserbjudande, ingår även det i kontraktet.
  Läs hela artikeln

 • Inget vatten över huvudet
  Vattenansamlingar på fel ställen kan vara en utmaning, särskilt nu på våren när det kommer nederbörd i form av både regn och snö. Hyr länspump och elverk hos oss på Arento för att lösa problemet.
  Läs hela artikeln

 • Rätt person på rätt plats
  Låt oss presentera vår samarbetspartner Infobric. Säkra byggarbetsplatser är högt prioriterat hos oss på Arento. Och sedan en tid tillbaka samarbetar vi därför med Infobric som utvecklar system för säkrare och effektivare byggarbetsplatser.
  Läs hela artikeln

 • Load up North i umeå
  I år arrangeras bygg- och entreprenadmässan Load Up North i Umeå. Ett tillfälle vi på Arento inte vill missa. Kom gärna förbi och besök oss i monter 2003.
  Läs hela artikeln

 • På cykel genom terräng
  I år arrangeras Swix Uddevalla MTB för fjärde gången. Lördag 13 juli ger sig Mountainbike-cyklister i alla åldrar ut i terräng bestående av allt från asfalt till traktorvägar och single-track. Med Arento som samarbetspartner leds cyklisterna genom ett vackert sommarlandskap i Bohuslän. De kommer bland annat att passera Strandpromenaden och centrala delar av Uddevalla.
  Läs hela artikeln

 • Ny depå i Söderhamn
  Vi på Arento är glada och stolta att berätta att vi nu utökar antalet depåer i landet ytterligare. I Söderhamn bygger vi upp en helt ny uthyrningsdepå och intensifierar därmed vår närvaro längs norrlandskusten.
  Läs hela artikeln

 • Vi välkomnar två nya depåchefer
  Lagom till sommaren har vi två nya depåchefer som tagit plats i vår organisation. Stefan Forsgren arbetar med att låta umeådepån ta mer plats på marknaden. Och Niklas Helldin bygger upp vår nya depå i Söderhamn. Vi vill gärna att ni lär känna dem lite närmare.
  Läs hela artikeln

 • Häng med Arento på Midnattsloppet
  I augusti går startskottet för det årligen återkommande Midnattsloppet. Från och med i år har vi på Arento påbörjat ett samarbete med Midnattsloppet som en av deras samarbetspartner. Vi kommer även tillsammans med våra kunder att genomföra loppet så håll utkik i våra digitala kanaler där vi kommer lotta ut startplatser.
  Läs hela artikeln

 • Arento öppnar depåfilial i Strömstad
  11 december öppnas dörrarna till Arentos nya depåfilial för maskinuthyrning i Strömstad. Kunderna välkomnas till nyinredda lokaler med kontor, butiksdel och utrymmen för hyresmaskiner på Hasselgatan 2.
  Läs hela artikeln

 • Jul med Ernst
  Den sjätte december har Jul med Ernst premiär i Tv4. Även i år är Arento en stolt samarbetspartner för programmet. Vi har bidragit med fyrhjuling, el och belysning.
  Läs hela artikeln

 • Draghjälp från Arento Uppsala
  Nu har Arento Uppsala levererat den första bärgningsbilen till TE Bärgning & Transport AB (Viking). Det är den första av två hyrfordon som ska levereras till företaget.
  Läs hela artikeln

 • Arento tar marknadsandelar
  Första halvåret 2018 visar på en tioprocentig ökning av omsättningen för Arento jämfört med samma period förra året.
  Läs hela artikeln

 • Arentos sommar med Ernst
  Nu är det premiärdags för årets upplaga av Sommar med Ernst i Tv4. I år liksom förra året är vi på Arento en del av produktionen, vilket vi är glada och stolta över. Vi bidrar med bland annat byggmaterial, maskiner och annat smått och gott som underlättar produktionen.
  Läs hela artikeln

 • I branschen sedan vi startade den
  1841 togs det första initiativet till det som senare skulle bli Vägverket och vår expertis har hängt med sedan dess.
  Läs hela artikeln

 • Arento vill förebygga smygande arbetsskada
  Alltför många drabbas varje år av vibrationsskador på grund av långvarigt och felaktigt arbete med vibrerande arbetsmaskiner. Nu sätter Arento fokus på problemet genom att utbilda sin personal specifikt angående vibrationsskador och hur man undviker dem. Under hela vecka 17 bjuder Arentos samtliga depåer in kunder för att hjälpa dem förebygga framtida arbetsskador på grund av vibration.
  Läs hela artikeln

 • Kils kommun besöker Arento
  En fredag i månaden besöker representanter från Kils kommun olika företag. I mitten av mars var det Arentos tur att få besök.
  Läs hela artikeln

 • Nya, förbättrade elverk till Linköping
  Fem nya elverk har köpts in av Arento i Linköping. En investering som innebär bättre arbetsmiljö för de som väljer att hyra maskiner av Arento.
  Läs hela artikeln

 • Nära till hands
  I Älandsbro utför Trafikverket just nu åtgärder för att förbättra säkerheten på en olycksdrabbad vägsträcka. Svevia har tilldelats den stora entreprenaden och Arento är med och hjälper till med maskiner och fordon.
  Läs hela artikeln

 • Ny lastbil arbetar inför skidsäsongen
  Hela sommaren har det pågått stora byggnationer i skidorten Hemavan, Västerbotten. Hyrmaskiner från Arento arbetar på flera platser i byn. Bland annat en ny lastbil av märket Scania R580 LB6X2.
  Läs hela artikeln

 • Arentos vibrationssticka minskar arbetsskador
  Vibrerande maskiner kan leda till arbetsskador och därför har Arento tagit fram en vibrationssticka. Med den går det att se hur länge en maskin kan användas innan det blir skadligt för användaren. Vi delar ut vibrationsstickan till kunder som hyr maskiner som ger hand- och armvibrationer.
  Läs hela artikeln

 • Hisings Backa investerar i lätta lastbilar för uthyrning
  Fem nya, fräscha Fiat Ducato har köpts in till depån i Hisings Backa och är redo nu att hyras ut.
  Läs hela artikeln

 • Arento på mässan Load up North
  Den 31 augusti – 2 september deltar Arento på mässan Load up North i Boden. Det är den största branschmässan norr om Stockholm för alla som arbetar med maskiner, transport, jord, skog, väg och anläggning.
  Läs hela artikeln

 • Sommar med Ernst
  Idag är det premiär för årets upplaga av Sommar med Ernst i Tv4. Vi på Arento är stolta och glada att få bidra till sommarkänslan med hjälp av byggmaterial, maskiner och annat smått och gott som underlättar produktionen.
  Läs hela artikeln

 • Arento levererar väghyvel med högt miljötänk
  I slutet av maj levererades en väghyvel CAT 140M3 AWD till Svevia Drift i Kramfors. Den nya väghyveln är en modell ur CAT:s M-serie som är konstruerade för att bidra till att mer arbete uträttas på kortare tid och med mindre utsläpp.
  Läs hela artikeln

 • Arento en del av Sofias änglar
  Varje vecka rycker Sofia Wistam och hennes team ut för att hjälpa människor i nöd. När programmet var på besök i Lessebo hjälpte Arento till med en bod för personalen vid bygget.
  Läs hela artikeln

 • Ny kund hos Arento i Luleå
  Bygg- och anläggningsföretaget BPL har nyligen hyrt tre personbilar av Arento i Luleå. Det var tidigare goda erfarenheter av att hyra maskiner hos Arento som gjorde att företagets vd Niclas Thun tog kontakt igen.
  Läs hela artikeln

 • Investeringar hos Arento Hisings Backa
  Arento Hisings Backa har köpt in nya hyrmaskiner, bland annat en fjärrstyrd, bandgående buskröjare som ökar säkerheten vid vägarbeten i området.
  Läs hela artikeln

 • Två vältar för mer tyngd i Linköping
  Arento Linköping har investerat i två nya vältar av modellen Dynapac CA3500D. De nya vältarna är större än de som tidigare funnits vid depån och är ett bra miljöalternativ, bland annat vid nybyggnationer av vägar.
  Läs hela artikeln

 • Arento investerar i TMA-fordon
  Nitton nya TMA-bilar har under hösten levererats till Arentos depåer runt om i Sverige. Arentos investering i nya TMA-fordon är en investering i både arbetsmiljö och miljö.
  Läs hela artikeln

 • Skyltmaskin för snabb service
  Stockholm Syd har investerat i en skyltmaskin för att underlätta för sina kunder.
  Läs hela artikeln

 • Invigning av lokaler hos Stockholm Syd
  Arento Stockholm Syd satsar med nyrenoverade lokaler och nyanställning. Du är välkommen att vara med och fira de nya lokalerna. Den 27 oktober är det invigning.
  Läs hela artikeln

 • Hitta maskin att hyra i ny produktkatalog
  Nu lanserar Arento sin nya digitala produktkatalog på hemsidan arento.se. Det innebär att du lätt kan se vilka hyresmaskiner vi har i vårt breda sortiment, tillsammans med övriga produkter och tjänster.
  Läs hela artikeln

 • Arento leverantör till världsmästerskap
  Till VM i orientering 2016 (WOC) levererar Arento avspärrningar vid start och upplopp. VM-arrangemanget 20-28 augusti inkluderar både World Orienteering Championships och World Trail Orienteering Championships med mera.
  Läs hela artikeln

 • Arento Växjö satsar på Karl-Oskardagarna
  Varje sensommar är det stadsfest i Växjö city.  I mitten av augusti arrangeras Karl-Oskardagarna, ett event med i snitt 150 000 besökare under tre dagar. I år är Arento med och stödjer evenemanget.
  Läs hela artikeln

 • Fler bilar till Trafikverket
  Arento har fått förnyat förtroende att leverera förmåns-, personal- och tjänstebilar till Trafikverket. Ramavtalet är på 2 år med optionsår 1+1 år.
  Läs hela artikeln

 • Nystart för Arento i södra stockholm
  Arentos depå i Tumba flyttar till nya lokaler och byter namn till depå Stockholm Syd. 1000 kvm lager, fler kontorsplatser, effektivare logistik och tydligare Arento-profil är några av fördelarna med flytten.
  Läs hela artikeln

 • Nya maskiner för uthyrning
  Arento i Hisings Backa investerar i nya tillbehör och maskiner för uthyrning. Bland annat har två miljöbilar, Caddy gas, och utrustning för markentreprenader och vägbyggen köpts in.
  Läs hela artikeln

 • Nytt samarbete med Arbetsmiljöverket
  Arento är en av två leverantörer av tjänstebilar till Arbetsmiljöverket i och med myndighetens senaste upphandling. Avtalet sträcker sig över fyra år med start våren 2016.
  Läs hela artikeln

 • Arento börjar använda SmartDNA
  Genom en unik spårbar märkning som sprayas på all egendom ska arbetplatsstölderna minskas. Märkningen sprayas på verktyg, maskiner och annan utrustning syns bara i uv-ljus och är omöjlig att tvätta eller slipa bort.
  Läs hela artikeln

 • Arento del av Bilsports motorshow på Elmia
  Bilsport Performance & Custom Motor Show blev en publikfest. Arento Linköping var en av showens samarbetspartners och bidrog bland annat med teleskoplastare för att bygga upp arenan.
  Läs hela artikeln

 • Vi ses på vägarna
  Håll ögonen öppna efter Arentos fordon. För att stärka vårt varumärke ytterligare, och för att det ska vara extra tydligt när Arento är på väg, byter fler och fler av våra personbilar och arbetsfordon utseende.
  Läs hela artikeln

 • Arentos TMA-Bärare arbetar på E4 i Luleå
  Arento har levererat en kundanpassad TMA-bärare till Svevia i Luleå.
  Läs hela artikeln

 • Robert Karlsson ny vd för Arento
  Från och med 1 mars 2016 tar Robert Karlsson över vd-posten i Arento. Han har utsetts som efterträdare till Dennis Scherman som går i pension.
  Läs hela artikeln

 • Ny miljövänligare väghyvel
  En ny sexhjulsdriven väghyvel från Caterpillar har köpts in till Arentos depå i Umeå. Investeringen går helt i linje med Arentos miljöarbete då den är ett av marknadens bästa alternativ när det gäller miljöval.
  Läs hela artikeln

 • Ny maskin för gång- och cykelvägar
  I början av december presenterades en ny redskapsbärare för halkbekämpning för politiker och tjänstemän vid Stadshuset i Stockholm. Arento har tillsammans med Svevia och Stockholms stad tagit fram ett fordon för att effektivisera underhållet av gång- och cykelbanor. Responsen är mycket positiv.
  Läs hela artikeln

 • Umeåföretag hyr hjullastare för miljön
  Inte mindre än sex Volvo L60H hjullastare på en gång. Bolaget Grusschakt i Umeå hyr av Arento istället för att köpa. Hyresavtalet sträcker sig över tre år.
  Läs hela artikeln

 • Snabb service vid saneringsuppdrag
  Ett saneringsuppdrag omfattade inhyrning av fjärrstyrd rivningsrobot, grävmaskin och sedimenteringscontainrar för uppsamling av vatten. Arento klarade biffen.
  Läs hela artikeln

 • Arento bygger ut och satsar i Uddevalla
  Dubbelt så stort utrymme och plats för dubbel bemanning. Kundmottagningen i Uddevalla byggs ut och beräknas vara klar i början av januari. Investeringen gör vi för att ytterligare öka servicen och för att i förlängningen skapa kapacitet för expansion.
  Läs hela artikeln