Våra filmer • Lasta rätt i transportbil

  Att lasta rätt är avgörande både för säkerheten och för att få bra köregenskaper med ditt transportfordon. I denna film går vi igenom vad du ska tänka på när du lastar en skåpbil.
  Läs mer


 • Jobba säkert med motorkap

  Arento erbjuder utbildning om praktiskt handhavande för de som ska använda motorkap. När det är dags att påbörja arbetet är det några saker att tänka på innan. Vi går igenom några av dem i filmen.
  Läs mer


 • För bästa resultat när du pumpar

  Du får bättre resultat och arbetar på ett säkrare sätt om du följer de enkla tips du får i den här filmen. Arento vill att ditt arbete ska vara både effektivt och säkert.
  Läs mer


 • Kliv i och ur maskinen på säkert sätt

  I filmen får du tips på hur du undviker arbets- och belastningsskador genom att kliva i och ur maskiner på rätt sätt. Vi på Arento vill på detta sätt värna om din säkerhet. Var rädd om dig.

  Läs mer


 • Ta kontroll över dina arbetsfordon

  Det finns många fördelar med att hyra arbetsfordon av oss. I filmen berättar vi varför du tjänar på att kontakta oss för dina fordonsbehov. Vi hjälper dig att hitta rätt för dig och ditt företag.
  Läs mer


 • Lyft och lasta säkert

  För att inte skada dig själv eller utrustningen du hanterar har vi samlat några punkter att tänka på när du lastar och lossar. Det handlar såväl om utrustning som om rätt teknik. Vi är rädda om dig.
  Läs mer


 • Minska risken för vibrationsskador

  Med hjälp av Arentos vibrationssticka kan du enkelt kolla hur länge ett handverktyg kan användas innan du når ett kritiskt värde där risken för skador ökar. Fler tips får du i filmen om vibrationsskad...
  Läs mer


 • Tips för att undvika Dammspridning

  Här ger vi tips om hur du effektivt undviker dammspridning. Tänk på att det inte bara är den som orsakar dammet som berörs utan hela arbetsplatsen. Ta hänsyn och vidta de skyddsåtgärder som går för at...
  Läs mer

VÅRT KUNDLÖFTE

Vi har ett övergripande löfte som berättar vad du som kund alltid kommer att få av oss. Det är en sammanfattning av vårt ”vad, hur och för vem” – och något vi lever upp till varje dag.