Om oss

Arento AB hyr ut anläggnings- och byggmaskiner till bygg- och entreprenadföretag runt om i Sverige. I vårt erbjudande ryms allt från uthyrning av maskiner, fordon och utrustning till fullservice vid etableringar och vägavstängningar.

Arento AB förser bygg- och entreprenadföretag runt om i Sverige med anläggnings- och byggmaskiner. I vårt erbjudande ryms allt från uthyrning av maskiner, fordon och utrustning till fullservice vid etableringar och vägavstängningar. Erfarenhet och service i kombination med förstklassigt sortiment gör det enkelt, tryggt och lönsamt att hyra av oss. Vi har i dag tolv maskindepåer från Luleå i norr till Malmö i söder.

NYTT, MEN MED ERFARENHET

Arento AB är ett helsvenskt bolag som ingår i Sveviakoncernen. Vi hette tidigare Svevia Maskin. År 2015 genomfördes en bolagsändring och vi bytte namn till Arento. Ett nytt bolag, men med erfarenhet som sträcker sig ungefär 60 år bakåt i tiden. Vi är stolta över att just våra medarbetare har gedigen kunskap om både maskiner och bygg- och entreprenadverksamhet. Den kunskapen använder vi med omsorg för att förenkla vardagen för våra kunder.