Produkter och tjänster

Välkommen till Arento

Arento är ett nytt bolag, men långt ifrån en gröngöling inom uthyrning. Under mer än 60 år har vi försett bygg- och entreprenadföretag med anläggnings- och byggmaskiner för uthyrning. Det gör oss till den äldsta leverantören på marknaden, med medarbetare som har gedigen kunskap om både maskiner och bygg- och entreprenadverksamhet. Kunskapen och erfarenheten använder vi varje dag för att göra det enkelt och tryggt att hyra av oss.

Vi strävar alltid efter att göra uthyrning okomplicerad. I vårt erbjudande ryms allt från maskiner, fordon och utrustning till fullservice vid etableringar och avstängningar. Genom att kombinera ett brett sortiment med smarta tjänster skapar vi smidiga helhetslösningar.

Arento satsar utifrån våra kunders behov och möter framtiden med att bygga upp vårt sortiment och vår uthyrning inom trafikanordningsmaterial, fordon, byggmaskiner och instrument.

En del av det vi erbjuder hittar du i vänsterspalten under respektive produktgrupp. Är det något annat du behöver – kontakta närmaste kundcenter.